Paintball Rally

Alle ballen verzamelen !

Het recept van een rally-evenement ziet er bij de meeste organisaties vrijwel hetzelfde uit. En af en en toe iets anders is ook wel eens leuk!

Men neme een topografische kaart, plaats daarop pijlen, punten of een lijn, lardeer daar enige uitzettertrucken overheen (naar smaak van de rally toevoegen) en voeg daar een lijvige set van regels aan toe. Serveer dit tenslotte in hapklare delen uit aan een groep van gelijkgestemden met een oldtimer. Een beproefd concept dat iedereen al jaren kent en de meesten ook wel lusten.

Paintballrally: iets heel nieuws

De paintballrally maakt gebruik van elementen die we allemaal kennen, zoals een topografische kaart, navigatiepunten en route- en tijdcontroles. What's new, hoor ik u denken. Wel, de hele rally eigenlijk! 
U wordt niet meer beoordeeld op de juiste route, maar op het behalen van een opdracht. En niet onbelangrijk: u kunt het niet meer alleen! In de Paintballrally wordt gestreden tussen teams bestaande uit twee equipes. U strijdt dus samen met een bevriende equipe tegen andere teams.

De opzet

Op een kaart staan een aantal navigatiepunten ingetekend. Deze hebben een kleur en waarde. De route tussen deze punten is vrij. Uw team krijgt een opdracht om een beplaade puntenwaarde te verzamelen. Hoe u dit doet is geheel aan u! Dit is uw teamstrategie. Deze bepaald u vooraf, maar kunt u onderweg natuurlijk bijstellen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Teamstrategie
U kunt extra punten verzamelen wanneer u de opdracht goed uitvoert of een Challengepunt aan doet. Er zijn ook punten te verliezen: te laat bij een tijdcontrole levert 1 strafpunt op. En constateren wij een snelheidsovertreding, leidt dit ook tot puntenaftrek.
Logo_AutoHisorica_White.png

Servicebureau voor
auto-evenementen

A Haarweg 16
3953 BH Maarsbergen
E info@autohistorica.nl
M +31 6 53 93 47 60
Copyright © 2023 AutoHistorica

Design & Development by AutoHistorica

Search

+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles