Rally van de Grensstreek

27 & 28 april 2024
27 & 28 april 2024

Introducing The Amazing

Slideshow Addon

Read More

Introducing The Amazing

Slideshow Addon

Read More

De Voorwaarden

Samen maken we een paar afspraken waar we ons aan houden.

De Auto

Deelname staat open voor klassieke automobielen met een bouwjaar van 30 jaar of ouder en deze dient te beschikken over een geldige APK (indien van toepassing).

Verzekering
De deelnemer draagt zelf verantwoording voor een autoverzekering, minimaal WA en dekking voor deelname aan regelmatigheidsevenementen, geldig tijdens de Rally van de Grensstreek.

Apparatuur
In de auto aangebrachte of standaard aanwezige analoge of digitale hulpmiddelen voor afstand- en/of snelheid- en/of tijdmeting, al dan niet uitgerust met de mogelijkheid om de gemiddelde snelheid te meten, zijn toegestaan. Deze apparatuur mag zowel mechanisch als elektronisch als gps-gestuurd zijn. Het gebruik van apps op een smartphone met bovengenoemde functionaliteiten is niet toegestaan. Het gebruik van een elektronisch kompas is toegestaan. Dit kompas mag eventueel gps-gestuurd zijn. Het gebruik van gps-navigatieapparatuur of smartphones ten behoeve van plaatsbepaling is niet toegestaan op straffe van uitsluiting.

Gegevensgebruik

Met de inschrijving voor de Rally van de Grensstreek geeft u toestemming voor het gebruik van uw gegevens zoals vermeld in het Privacy Statement en voor het gebruik van evt. foto- en filmopnamen van u en/of uw auto voor publicitaire doeleinden.

De Inschrijving

Uw inschrijving is volledig na ontvangst van het inschrijfformulier en de ontvangst van het inschrijfgeld. Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van volledige betaling. Bij inschrijving verklaart u zich accoord met deze deelnamevoorwaarden. 
De inschrijving sluit indien het maximum aantal toe te laten deelnemers is bereikt. Latere inschrijvingen zullen op een wachtlijst worden geplaatst. Inschrijvingen die na 1 februari niet volledig zijn voldaan worden geannuleerd.

Annuleren

Het inschrijfgeld wordt gerestitueerd onder de volgende voorwaarden:

  • bij annulering voor 1 februari 2024: restitutie van het betaalde inschrijfgeld minus € 250,- ;
  • bij annulering na 1 februari 2024: restitutie van het betaalde inschrijfgeld minus € 375,- ;
  • bij annulering na 29 maart 2024: geen restitutie. Wel is het mogelijk in dezelfde klasse een andere equipe in te laten schrijven ;
  • In geval van organisatorische overmacht:  minimaal 20 % restitutie van het betaalde inschrijfgeld.

Van overmacht is sprake wanneer de Rally van de Grensstreek geen doorgang kan vinden door een oorzaak die buiten enige schuld van de organisatie is ontstaan en de organisatie niet kan worden aangerekend. Als voorbeeld kan dienen bijvoorbeeld een rijverbod als gevolg van vogelpest of Covid-19.

De Kosten

Uw bijdrage aan onze leuke en spannende rally.

Inschrijfgeld
Deelname aan de Rally van de Grensstreek kost € 775,- per equipe. Dit is inclusief overnachting op zaterdagavond en uiteraard op zaterdag lunch en diner en op zondag de lunch en een feestelijk onthaal bij de finish met een warme versnapering. Natuurlijk zijn ook alle rallybescheiden inbegrepen. Bovendien wordt voor uw equipe een extra WAM-verzekering afgesloten.

Zakelijke inschrijving
Een zakelijke inschrijving kost € 875,- (ex. BTW) en bevat een inschrijving voor één equipe en een halve pagina advertentie in de routeboeken en de uitleg na afloop van de rally. Wanneer u zakelijk wilt inschrijven kunt u dat aangeven op het inschrijfformulier. U ontvangt separaat een factuur van ons die u kunt overmaken.

Betaling
Uw inschrijving is pas compleet na ontvangst van het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld dient vóór 1 februari 2024 volledig te zijn betaald. U kunt dit overmaken op rekening NL22 ABNA 0580 0748 11 t.n.v. Stichting Rally van de Grensstreek onder vermelding van uw equipenamen (bestuurder/navigator).

Bij inschrijving dient een minimum van € 250,- te worden aanbetaald. U kunt uiteraard ook direct het gehele bedrag overmaken. Kiest  u voor een aanbetaling dan ontvangt u eind januari 2024 een betalingsverzoek voor het resterende bedrag.

Bij inschrijvingen na 1 februari 2024 dient het inschrijfgeld direct en volledig te worden overgemaakt. 

De Hotelovernachting

Na een dag hard werken is het goed rusten.

Hotel Vayamundo

Onze bestemming in Houffalize!

Overnachting tijdens rally inbegrepen!

De overnachting van zaterdag op zondag tijdens de rally is bij de prijs inbegrepen. U hoeft hier dus niet meer zelf voor te zorgen. Wel zo makkelijk! Standaard reserveren wij voor u een kamer voor 2 personen met twin-beds.

Wanneer u beiden een één-persoonskamer wenst, geldt er een toeslag van € 130,-. Hiervoor ontvangt u een separaat betaalverzoek. 

Overnachting voorafgaand aan de start

U bent van ons gewend dat u bij ons een kamer kunt reserveren voor een overnachting vooraf aan de start. Wij kunnen deze service dit jaar helaas niet aan u bieden. De hotels in de omgeving van de start hadden onvoldoende mogelijkheden om een groep als de onze van kamers te voorzien. Wilt u vooraf aan de start in de buurt overnachten vragen wij u dit jaar om zelf een locatie te boeken.

Logo_AutoHisorica_White.png

Servicebureau voor
auto-evenementen

A Haarweg 16
3953 BH Maarsbergen
E info@autohistorica.nl
M +31 6 53 93 47 60
Copyright © 2024 AutoHistorica

Design & Development by AutoHistorica

Search